perjantai 19. elokuuta 2011

Siivousta vaiko "siivousta"?

Heh, täällä sattuu ja tapahtuu... päätin eilen näppäränä tyttönä äkkiä imuroida alakerran, eli tehdä ns. "pikasiivouksen". No, se pikasiivous poikikin sitten vähän enemmän töitä... tässä tarina kokonaisuudessaan:

Ostettiin muutama viikko sitten uusi imuri - semmoinen pölypussiton. Sillä on muutama kerta imuroitu ja viime kerran jälkeen pestiin suodatin ja putsattiin säiliö. Hain eilen imurin ja kävin töihin... vähän ihmettelin kun olevinaan vähän huonosti imi... no syykin selvisi sitten kun sain homman tehtyä - suodatin oli edelleen pois paikaltaan!!! Semmosta hienoa hiekanpölyä oli mm. keittiön tasot täynnä! Eli suurin osa pölyistä ja roskista (eli ne isoimmat) oli jääneet säiliöön ja kaiken pienen pöönän oli imuri pemottanut sitten pitkin tupaa... aika korkeallekin! Eli ei muuta kuin rätti käteen ja uudelleen imuroimaan... hohhoijjaa!!!

Ja jottei mene ihan valittamiseksi tämä blogi, niin mä olen aloittanut jo tyttösille syksyksi/talveksi villasukkien kutomisen... isomman tytön toinen sukka on jo yli kantapään - eli kyllä tämä tästä :D Ompeluintoakin olisi... ajankäytön kanssa vielä vähän haastetta...

On muuten hassu juttu, että kun on oikein innostusta tehdä käsitöitä, niin silloin kirjastosta tulee kaikki varatut uutuuskirjat yhtäaikaa lainaan... missä välissä mä kaikki teen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...