perjantai 4. maaliskuuta 2011

Jälleen kirppistelyä!

Kyllä tää nyt vallan lähtee lapasesta tää ainainen kirppareiden kiertely ;) Tällä kertaa pääsin ihan yksin matkaan ja siitähän ei hyvää seuraa, tai riippuu ainakin miltä kantilta katsoo! Plussaa on se, että lapset sai taas ihania vaatteita ja miinusta puolestaan se, että lompakko tyhjenee uhkaavasti. Onneksi tällä kertaa pääsin kuitenkin vähällä... tässä tämän päivän saldo:

Kolmet legginsit (=kalsarit) joista mustat ja kirjavat Tuulispäälle ja mustat isommalle tytölle. Näiden hinta oli 50-60snt/kpl. 92cm valasbody Tuulispäälle 20snt!!!

Ja nää oli se oikein löytöjen LÖYTÖ! 110/116cm Meandi joustofroteehousut 4,50€! Mä nimittäin himoitsin tällaisia ruskeita facebookin kirpparilla ja hinta olis ollut jotain 12 euron paikkeilla... onneksi isäntä silloin palautti takaisin maanpinnalle, ettei sillä hinnalla kyllä käytettyjä housuja osteta!

Ja sitten muihin aiheisiin... ;) Kyllä on kevättänyt kovasti! On ollut ihanaa ulkoilla kun on ollut LÄMMIN! On tää ihan toista kun vertaa niihin kamaliin paukkupakkasiin! Mä odotan kevättä jo kovasti! Eilen teki tosi kovasti mieli ulos heti Tuulispään päiväunien jälkeen, mutta tuli mm-hiihtoa, joten oli pakko linnoittautua telkkarin välittömään läheisyyteen - samoin tänään... mutta onneksi illalla ehdittiin vielä ulos. Sopivasti kevään kynnyksellä Tuulispääkin oppi laskemaan mäkeä liukurilla, vielä on hetki aikaa lasketella ja sitten on sekin huvi ohi taas hetkeksi...

Mutta, näihin kuviin ja tunnelmiin: Smirge poistuu iltapalalle :P

1 kommentti:

  1. Aika hieno body ja mikä hinta!
    Mun pitäis intoutua kans etsiskelemään 90 cm bodyja tuolle nuorelle herralle, kun alkaa 86 cm jäämään pieneksi..

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...