perjantai 10. joulukuuta 2010

Sairastuvalta päivää!

Meillä sairastetaan - TAAS! Tuulispää jälleen sairas ja tällä kertaa myös allekirjoittanut itse :/ Kurkku on karhea, ihan kuin olisi raastinraudalla raastettu :( Tylsää! Mutta eiköhän tämä tästä.

Tonttuilut on aika hyvällä mallilla, kummipojan lahja puuttuu, mutta se tarvii vaan käydä hakemassa - tiedossa on jo mitä hankitaan :) Ja isomman tytön kanssa pitäisi hänen kummeilleen vähän askarrella, mutta jääkööt se vielä salaisuudeksi - siskokulta ku ainakin tätä blogia lueskelee ;)

Remppakuvia lupailin... ja nyt niitä laitan, sillä Ikean lipasto jää edelleen odottamaan rahatilannetta parempaa... huokaus. Mutta kyllä mä sen vielä saan!!!

Tässä meidän upouusi eteinen:
Kaapinovet on uudet, samoin väliovet. Kuvassa ei näy alakerran makkareiden uudet väliovet. Myös vihreä verho ikkunallisen oven "klasilla" on uusi :) Sinne sitten jouluksi tonttuja ikkunoihin kiinni ;)

Tämän rempan innoittamana piti olohuoneeseenkin saada jotain uutta... eli verhot:


Ja loppukevennykseksi kysymys... Mitä tässä on rakennettu? :D


Viikonloppuna voisi askarrella piparkakkutalon... isäntä lupasi toimia sekä arkkitehtinä, että rakennusmestarina... mä oon vaan apumies ;) Toivottavasti meidän talo ei romahda ennen joulua, kuten Marplen tupa... katsotaan, en oo koskaan ennen taloa tehnyt...

Mutta nyt ei muuta, sairastamaan mars!

1 kommentti:

  1. Me ollaan varoittava esimerkki! :D
    Eli kunhan käytät kaavoja, teet riittävän tykkyä taikinaa ja kiinnität sokerilla niin eiköhän se pystyssä pysy ;)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...