sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Eurokankaaseen jalkani veivät...

... piti eilen käydä ostamassa pöytäliinakangasta, että saan jouluksi kivan liinan. Mulla on kaapissa oman mamman vanha pellavaliina, mutta se on niiiiiiin ikilikainen ja osittain jo reikäinenkin, että sen on aika valitettavasti tehdä tilaa seuraajalleen. Mamman liina jääkööt kaappiin huilaamaan :) Onneksi aikaa kangaskauppaan oli minimaalisen vähän, sillä esikoinen oli baletissa ja sillä aikaa mun piti käydä isosti kaupassa, joten mä ihan vaan vähän ja nopeasti piipahdin kangaskauppaan :D No joo, olin mä tuota kangasta katsonut aikaisemminkin, joten valinta oli helppo. Mutta ohimennen mukaan tarttui myös pussillinen vanua, jos pukin pussiin eksyisi pehmoleluja?

Bolero on koottu, reunan huolittelu on jäljellä. Lainahakemuksia puikoista on mennyt pariinkin osoitteeseen, iltapäivällä saatan hypätä autoon ja ajaa kauppaan, katsotaan! Eilen valmistui 1 sukka pukinpussiin, toinen seuraa perässä varmaankin tänäiltana. Ystävän uunituoreelle pojallekin pitäisi kutoa lämmintä jalkaan :)

Viime yönä siirrettiin kelloja... Joten voisi sanoa että meillä on herätty viideltä. Sinnikkäästi Tuulispää jaksoi sängyssään pyöriä vielä 45 minuuttia, mä luulen että olen osan ajasta nukkunutkin? Mä en käsitä tällaista kellojen siirtämistä... ketä se hyödyttää???

Mutta ei se mitään, tänään pääsee kahvakuulailemaan, jeeeeeee!!! Ja toinen iloinen asia: pirttilihat-pois-projektin välietappi alitettu!!! Tästä on hyvä jatkaa! Nyt on taas uskoa siihen, että mä pystyn siihen lopulliseen tavoitteeseenkin!!!

4 kommenttia:

 1. Mulla täs kans työnalla yhdet pukinpussisukat ;)

  Ei oo vieläkään näkynyt puikkoja, tämä vaatii ilmeisesti jonkun suursiivouksen ja etsinnän, ei oo semmosissa paikoissa missä pitäisi olla... >:(

  Mulla muuten pukinpussiin saattaa sujahtaa lisää hernepussieläimiä, oli taannoinen lahja niin tykätty :)

  VastaaPoista
 2. Mä taisin nyt tehdä suuren virheen - en jaksanut tehdä vielä eiliselle sukalle paria, vaan aloitinkin junasukkaa sille uudelle tulokkaalle - kuinkahan käy sen yksinäisen sukan parille? Mahtaako valmistua?

  Ja nyt ku on se pyöröpuikko saatu toisaalta lainaan, niin pitäisi se boleron reuna huolitella - isoo pimu ku on halunnu sen boleron päällensä jo monena päivänä :D

  VastaaPoista
 3. Mun ei sovi tehdä sukkia enää erikseen, teen kaikki nykyisin aina magic-loopilla samanaikaisesti. Ei tule enää toisensukansyndroomaa. Vaarallinen tauti ;)

  Samoin kuin startiitis joka aiheuttaa tuota toisensukansyndroomaa xD

  VastaaPoista
 4. Mä edelleen taikinoin niiden keväällä aloitettujen säärystimien kans, joita yritän tehdä magic-loopilla... ei meinaa tulla mitää ku lankakin on niin pientä ettei sitä jaksa tikutella. Pysyn siis perinteisessä "sukka kerrallaan"-taktiikassa!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...