tiistai 28. syyskuuta 2010

Taas vähän valmista...

Sain kaulahuivin valmiiksi :) Lankana Isoveli color, silmukoita 20 (1o 1n) ja pituutta niin paljon kuin yhdestä kerästä riittää.

Muuten onkin käsityörintamalla ollut hiljaisempaa. Täällä on nimittäin hinnoiteltu kirpparitavaroita, sHillä huomenna pitäisi viedä vaatteita ja leluja myyntiin. Tuntuu hurjalta myydä vauvaleluja, meidän vauva täyttää pian 1v!!! Pitäisi alkaa synttäreitä miettiä - juhlien ensimmäinen kattaus on tulevana sunnuntaina. Kuka täällä ehtisi siivota ja leipoa? Hmm... viitsisi olisi ehkä kuvaavampi sana? Lauantainakin on sitä sun tätä tekemistä, joten ihan viime tinkaan ei saisi jättää. Silloin on taas esikoisen baletti ja iltapäivällä oma ratsastustunti... Kai se olisi sitten perjantaina pakko siivota ja torstaina leipoa :) Ehdotuksia tarjoiluun? Jotain kevyttä saisi olla, että voin itsekin jotain syödä...

Tänään on tiedossa tyttöjen iltaa :) Esikoisen synnytysvalmennukesta meillä on 8 äidin porukka, joka tapaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Kaksi kertaa vuodessa on isot tapaamiset, joissa tapaa perheet kokonaisuudessaan - aina kesällä synttärijuhlien merkeissä ja joulun alla pikkujouluissa. Aiemmin tavattiin äitien kesken viikottain, mutta se on nyt vähän hiipunut - liekö syynä tämä katrasten kasvu ja talojen pienuus? Kuukausi sitten sovimme, että joka kuukauden viimeinen tiistai-ilta pyhitetään äideille ja silloin jokainen vuorollaan keksii jotain yhteistä tekemistä. Tänään menemme vähän jumppaamaan erääseen kuntokeskukseen ja sen päälle kahvittelemaan :) Jee, odotan innolla!!!

Ja hei, jälleen blogger-kysymys. Miten saan lisättyä yhteen tekstiin useampia tunnisteita??? ;)

Nyt jumppatavaroita kasaan ja ruuanlaittoon!!!

2 kommenttia:

 1. Lait pilkku väliin..
  Eli esimerkiksi:
  Käsitöitä, Omia juttuja, Vielä jotain
  ja sitä rataa..

  Meillä siivousta on tässä yritetty tehdä jo jonkin aikaa, ja yritetty ylläpitää järjestystä. Katotaan ny tarjotaanko me synttärivieraille kaikille aurinkolasit päähän ettei pöly haittaa x)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...