perjantai 21. helmikuuta 2014

Hyvää mieltä

Alkuvuodesta oli facebookissa kiertävä tilapäivitys, jossa luvattiin hyvää mieltä kommentoijille. Tässä kopio kyseisestä päivityksestä:

 "Ne viisi henkilöä, jotka ensimmäisinä kommentoivat tätä päivitystä,
 tulevat saamaan minulta tämän kalenterivuoden aikana yllätyksen – pikkuleipiä, 
kirjan, postikortin tai jonkun muun yllätyksen (lähetäthän minulle osoitteesi henkilökohtaisella viestillä). 
Tämä tapahtuu tietysti varoittamatta ja jää nähtäväksi, milloin se tapahtuu.

Jutun juju? Näiden henkilöiden tulee päivittää samainen tarjous omalle seinälleen (sopivalla kielellä) 
ja näin lahjoittaa ILOA. Tehkäämme vuonna 2014 kivoja ja rakastettavia asioita toisillemme 
ilman muuta syytä kuin, että saa toisen hymyilemään ja näytetään samalla, että ajattelemme häntä"



Itse osallistuin tekemällä viidelle ensimmäisenä kommentoineelle ystävälleni kestorätit, jotka postitin alkuviikosta. Tässä:


Olivat kommenteista päätellen mieluisia yllätyksiä :)

Omaa hyvää mieltä lämmittää tällä hetkellä se, että lukijoita on täydet 40 <3 Tervetuloa mukaan! Tämähän tarkoittaa sitä, että arvontarattaat laitetaan käytäntöön, joten pysykäähän kuulolla!

Ja loppuun vielä kuva, josta tulen myös hyvälle tuulelle. Nimittäin ostin ystävältä Kaivo-verhot ja ne sopivat meidän olohuoneeseen niiiiiiin hyvin. Eikös?


tiistai 11. helmikuuta 2014

Rakkaista rakkain

Tuulispäällä on erittäin rakas lelu, unikaveri. Sen on Isompi tyttö valinnut pikkusiskolleen ja tuonut sen synnärille tullessaan katsomaan ensimmäistä  kertaa uutta perheenjäsentä. Pupun nimi on Pupsis ja sitä ilman ei voisi elää. Iltaisin nukahtaessaan Tuulispää sivelee Pupsiksessa vielä hätinä kiinni roikkuvaa pesuohjelappua etusormen ja keskisormen välissä. *huokaus* On se niiiiin rakas.

No, tämän idean sain fb:n eräästä ompeluryhmästä, jossa eräs ompelija oli tehnyt vastaavan. Joten tadaaa, tässä meidän versio: Pupsis-paita



Kaava on jostai Ottobresta kokoa 110, kankaat on jämävelourin paloja - en tiedä mistä :) Ja kyllä tästä tuli kuulkaas haluttu paita <3